Hvilken taljehøjde skal jeg vælge i Freddy?

Hvilken taljehøjde skal jeg vælge i Freddy?

Forskellige taljehøjder på Freddy WR.UP® bukser

Forskellige taljehøjder på Freddy WR.UP® bukser

Freddy WR.UP® bukser er kendt for deres unikke pasform og evne til at fremhæve og forme kroppen. Men hvilken taljehøjde passer bedst til dig? I denne blog ser vi nærmere på de forskellige muligheder inden for regular og high waist modeller, så du kan finde den perfekte pasform til din stil og kropsform.

Regular Waist

Regular Waist modellerne sidder i en klassisk højde omkring hofterne. De er perfekte til dig, der ønsker en flatterende pasform uden at gå på kompromis med komforten. De er designet til at løfte og forme bagdelen og give støtte hele vejen rundt om hofterne.

High Waist

High Waist modellerne sidder højere oppe på taljen og giver ekstra støtte til maven og ryggen. De er perfekte til dig, der ønsker en strømlinet silhuet og et elegant look. Disse bukser fremhæver din talje og giver en flot timeglasfigur.

Hvordan vælger du den rigtige taljehøjde?

Valget mellem regular og high waist afhænger af dine præferencer og kropsform. Regular Waist modellerne er ideelle til en afslappet stil, mens High Waist modellerne er perfekte, hvis du ønsker en mere defineret silhuet. Prøv begge stilarter og find ud af, hvad der passer bedst til dig!

Se videoen for mere inspiration

Tilbage til blog